Първоначално публикувано от DanchoTodorov
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тресе на празни обороти??!?!???
Collapse
X
-
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениеима, просто си оправете резистора за 1-ва степен на перките.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
Comment
-
-
Има Има. Аз между другото имам същия проблем, обаче си карам така... Значи това е едно като пружинка над двете перки на радиатора. То като се нагрее и дава на късо и включва първа степен. При мен липсва, просто са наклепани кабелитеМежду другото колега Орм, ако намериш отнякъде такова старо или ново свиркай, аз бих си сложил вендага
Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 1996
Comment
-
Първоначално публикувано от Bullit Покажи съобщениеИма Има. Аз между другото имам същия проблем, обаче си карам така... Значи това е едно като пружинка над двете перки на радиатора. То като се нагрее и дава на късо и включва първа степен. При мен липсва, просто са наклепани кабелитеМежду другото колега Орм, ако намериш отнякъде такова старо или ново свиркай, аз бих си сложил вендага
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Bullit Покажи съобщениеМерси много колегаУтре ще проверя. Че освен всичко в последния "сервиз" са ми затрили капачката на маслото и са оттам духа си.....мамата........ нямам думи.....
Comment
-
МУАААААААААААААА сега се прибирам от работа чак... с такси.... сядам, въртя ключа-нема никой; ток има, акумулатораът е на 6, ама стартера въобще и не завъртя, а най тъпото, че е на такова място, че не може и да се бутаразкачах акумулатора, гледах в тъмницата. ад.... утре на светло ще видя шалтера и дано намеря някой да ме издърпа до сервиз , може и четките е заминала някоя и да пада на нея и край. Какво по дяволите стана с тая кола 10к км и нищо, сега за 1 месец се скапа двигателя, празния ход, прегрява, са и не пали, просто нямам думи
Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 1996
Comment
-
Bendix, гарнитури, монтаж демонтаж... плаче ми се.... Междувременно посетих арабите на Симеон, за 30 марки резистор+капачката за масло, която търсех, имат два боксера и още сума ти фиати, ланчии и т.н., мястото е за препоръчване
Голямо благодаря на колегата Орм, имаш бира от мене
ще пиша пак как вървят нещата, то се заформи егати темата, но мисля, че е страшно полезна за колегите
Орм, резисторът не се вижда, тъй като е ВЪВ пластмасата, която държи перките. Има два винта и към него влизат два кабелаAlfa Romeo 145 1.6 Boxer 1996
Comment
-
Така... смяна на четки, бендикс, монтаж, демонтаж и труд 188лв, сервиз Автобраво Младост 1 - много съм доволен.
По въпроса за резистора - сложих го и сега прегрява - пак не пуска 1 степен, пуска втора само, а без него - на късо пуска само втора, но когато трябва да пусне първа и не прегрява. Къде са релетата на тея степени/вентилаторииииии>>??????????????????????Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 1996
Comment
Comment